Scroll Top

Jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt

Speciaal voor jou hebben wij de gegevens van de Nederlandse arbeidsmarkt verzameld en gekoppeld aan jouw ePortfolio.

Jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt

Speciaal voor jou hebben wij de gegevens van de Nederlandse arbeidsmarkt verzameld en gekoppeld aan jouw ePortfolio. We brengen het aantal werkenden, vacatures, werkzoekenden en opleidingen in beeld op basis van jouw werkervaring of opleiding en de provincie waar je woont. Hierdoor kunnen wij jou inzicht geven in jouw positie op de arbeidsmarkt. Ook zie je welke doorgroei mogelijkheden je hebt, zowel op basis van je vakgebied als op basis van vaardigheden. Studeer je nog Dan laten we zien welke mogelijkheden je hebt op de arbeidsmarkt en wil je je (verder) ontwikkelen, dan laten wij zien welke opleidingen passen bij welke beroepen.

Mijn opleiding en de arbeidsmarkt

Hoe groot is de kans dat je werk vindt op basis van de opleiding die je volgt of hebt gevolgd? Welke vaardigheden heb je straks nodig? Welke functies passen bij je opleiding? Welke opleidingen zijn er nog meer?

Speciaal voor jou hebben wij de gegevens van de arbeidsmarkt verzameld en gekoppeld aan de laatste opleiding uit jouw ePortfolio. We laten zien welke mogelijkheden je hebt op de arbeidsmarkt met jouw opleiding in de provincie waar je woont.

Mijn werkervaring en de arbeidsmarkt

Wat zijn de mogelijkheden in jouw vakgebied? Welke vaardigheden zien werkgevers graag? Hoeveel vacatures zijn er?

Speciaal voor jou hebben wij de gegevens van de arbeidsmarkt verzameld en gekoppeld aan jouw ePortfolio. Op basis van je laatste werkervaring en de provincie waar je woont geven wij je inzicht in jouw positie op de arbeidsmarkt. Ook zie je welke doorgroei mogelijkheden je hebt op jouw loopbaanpad, zowel op basis van je vakgebied als op basis van vaardigheden. Wil je je (verder) ontwikkelen, dan laten wij zien welke opleidingen passen bij welke beroepen.