Scroll Top

Ontwikkelen

Ontwikkel jezelf en blijf in beweging!

Wil je je verder ontwikkelen in je werk of ben je toe aan meer uitdaging? Dan ben je op dit Talentcenter aan het juiste adres. Kom erachter wat je belangrijk vindt en waar je je (verder) in wil ontwikkelen.

Wie ben ik?

Om erachter te komen wat bij je past, is het belangrijk om te weten wat jouw talenten zijn. Kom erachter met de TalentScan.

Wat kan ik?

Met de TalentMatch ontdek je welke functies kan jij nu al uitvoeren op basis van jouw talenten, ervaringen en niveau.

Wat wil ik?

Wil je werken in de Logistiek, ICT, Zorg of misschien wel de bouw. Maak het eAssessment en kom daarachter.

#

Inzicht in jouw arbeidsmarkt

Speciaal voor jou hebben wij de gegevens van de Nederlandse arbeidsmarkt verzameld en gekoppeld aan jouw ePortfolio. We brengen het aantal werkenden, vacatures, werkzoekenden en opleidingen in beeld op basis van jouw werkervaring of opleiding en de provincie waar je woont. Hierdoor kunnen wij jou inzicht geven in jouw positie op de arbeidsmarkt. Ook zie je welke doorgroei mogelijkheden je hebt, zowel op basis van je vakgebied als op basis van vaardigheden.
Studeer je nog, dan laten we zien welke mogelijkheden je hebt op de arbeidsmarkt en wil je je (verder) ontwikkelen, dan laten wij zien welke opleidingen passen bij welke beroepen.

#

TalentOntwikkelScan

Inzicht krijgen in de talenten, de persoonlijkheid, het ontwikkelvermogen en de werkvoorkeuren door het invullen van vragenlijsten en op basis van 360 graden feedback.

#

Opleidingsgids

Welke opleiding past bij jou?

Ontwikkel jezelf in de juiste richting!

Wat zijn jouw sterke en minder sterke kanten, wat voor type medewerker ben jij en welke vaardigheden kan jij ontwikkelen om je doelen sneller te bereiken? Je ontdekt het met deze selfassessments en opdrachten.

Het ePortfolio

Voorbeeld ePortfolio Wit

Wist je dat..

De zelftesten die je doet op dit TalentCenter automatisch opgeslagen worden in je ePortfolio? Zo houd je eenvoudig je ontwikkeling bij in je ePortfolio.

Wie kan mij helpen!?

Neem contact met ons op! We helpen je graag verder.

T. 0314 353 500
Stuur een e-mail
App ons!