Scroll Top

Werk vinden

Zet de juiste volgende stap in je loopbaan

Heb je even geen baan of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bijvoorbeeld omdat je weleens iets ander wil. Wat vind jij belangrijk in je werk? Welke volgende stap zou je willen maken en wat zijn de mogelijkheden in de regio Achterhoek? Je ontdekt het hier.

#

Vind een baan die bij je past

Selecteer je regio en vakgebied om dé baan te vinden die bij je past. Fulltime en parttime.

#

Inzicht in jouw arbeidsmarkt

Welke werkgevers zijn op zoek naar jou? En welke talenten en vaardigheden zien zij het liefst bij jou? Wij hebben de gegevens van de arbeidsmarkt verzameld en gekoppeld aan jouw ePortfolio. We brengen het aantal werkenden, vacatures, werkzoekenden en opleidingen in beeld op basis van jouw werkervaring of opleiding en de provincie waar je woont.

Vind een baan die bij je past!

Wat vind je belangrijk in je werk, welke functie past bij je of welke rol in een team ligt jou het beste? Je ontdekt het met onderstaande zelftest(en) en loopbaanopdracht(en).

Het ePortfolio

Voorbeeld ePortfolio Wit

Wist je dat…

Met een ePortfolio laat je zien wie je bent, wat je kan en wat je wil. Daarnaast kan jij met je portfolio gevonden worden door werkgevers uit de regio.

eAssessment

Krijg inzicht in de ICT-functies en vacatures die bij jou passen op basis van jouw talenten en vaardigheden.

De LoopbaanVerkenner

Krijg inzicht in je positie en kansen, binnen een organisatie of op de arbeidsmarkt.

Beroepsinformatie

Een pagina boordevol informatie over alle verschillende beroepen in de Achterhoek. Er zijn wel duizenden verschillende soorten beroepen, allemaal met hun eigen unieke kenmerken in diverse branches en sectoren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, benieuwd bent naar alle verschillende banen of aan het oriënteren bent op je droombaan.

Wie kan mij helpen!?

Neem contact met ons op! We helpen je graag verder.

T. 0314 353 500
Stuur een e-mail
App ons!